Haliliye Belediyesi kendi bünyesinde bulunan salon sporları ile öne çıkan bir kurum , Haliliye Belediyespor salon sporlarının verdiği desteğin dışında Amatör futbol takımlarına ve Gençlere sahip çıkarak her türlü desteği artırmayı sürdürüyor.Eğitime ve spor alanında Haliliye Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol bir kez daha gördük ki gençlerin geleceğine ne kadar önem verdiğinin bir göstergesidir.

Şanlıurfaspor alt yapısına 2 sezondur Eşofman takımı, Forma, Ayakkabı vb tüm spor malzemesi ihtiyacını karşılaması gençlere büyük bir destek. Burada amaç gençleri sporu daha çok sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak. Bu projeyi maddi olarak düşünürsek yapılan bu destek yaklaşık 300 bin TL civarında hem Şanlıurfaspor’un kasasından çıkmamış olması hem de tüm malzemelerin Haliliye Belediyesi tarafından eksiksiz karşılanmasıdır. Kulüp tarafından karşılansa belki maddiyetten bu malzemelerin yarısını alma imkânı olacaktı.

Haliliye Belediyesi son olarak Şanlıurfa da faaliyet gösteren Amatör spor kulüplerinin bulunduğu 70 takıma destekte bulundu, bunlar sırasıyla süper amatör küme, 1 amatör küme ve 2.amatör küme takımlarının 2017-2018 sezonunda sponsor oldu. Haliliye Belediyesi bu sponsorluğu kulüplere maddi destek olarak dönecek bu da kulüpleri bu sezon rahatlatacak. Bu güzel proje içinde Fevzi Demirkol başkanımızı kutluyorum.

Son olarak Haliliye Belediyesi Şanlıurfapor’a A Takımına da geçen ve bu sezon maddi desteklerde bulundu, ayrıca kombine kart alarak ta desteklerine devam ettirmekte umarım bu destekler devam eder.

Haliliye Belediyesinin bu güzel projesine diğer belediyelere örnek olmasını istiyorum bu gibi projelerin diğer belediyelerde örnek alıp birlik beraberlik içerisinde devam ettirmeleri güzel olur. Belediyeler de bu gibi projelerde birleşirse maddi manevi Şanlıurfa sporuna ve gençlere destek olunur. Ne demiş atalarımız birlikten kuvvet doğar burada kazanan hem belediyeler hem de Şanlıurfa gençliği kazanacaktır.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere ...........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49