İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi çıktı. Şanlıurfa’da üç ilçenin kaymakamı değişti. İki vali yardımcısının da tayini başka yere çıktı.  Tayini çıkan Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman ve Ramazan Seçilmiş Şanlıurfa da çok güzel çalışmalar yaptılar Şanlıurfalılar bu iki Vali yardımcısını hiçbir zaman unutmayacaklar yeni görevlerinden başarılar diliyorum.
Harran'da çok güzel çalışmalar yaparak Harranların gönlünde taht kuran ve  Harran konteynır kentini  modern bir hale getirerek mültecilerin rahat etmeleri için gecesini gündüzünü katarak çalışan Harran Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı'nın da Tayini başka bir yere çıkması Harranlıları üzdü  ona da başarılar diliyorum.
Birecik’in efsane eski kaymakamı Tuncay Sonel ise görev yaptığı Konya-Seydişehir Kaymakamlığından, Balıkesir Bandırma Kaymakamlığına atandı efsane  kaymakam Tuncay Sonel atandığı her ilçeyi ihya ediyor. Allah böyle herkese Kaymakam nasip etsin diyorum, Allah ona öyle bir zeka vermiş ki anlatmakla bitmez çalışkanlığı insanlığı insanlarla  olan diyalogu onun için Seydişehirliler üzüldü Bandırmalılar sevindi herkes onu rahmetli Eski vali Recep Yazıcıoğlu'na benzetiyor onun için Bandırmalılar çok şanslı böyle çalışkan zeki ve dürüst bir kaymakama sahip oldukları için bende efsane kaymamama yeni görev yerinde başarılar diliyorum. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49