Şanlıurfaspor bu sezon daha güçlü bir kadro kurabilmek için çalışmalara başladı önce kadrosuna genç koşabilen oyuncuları aldı, şimdi de bir çok süper lig de oynamış tecrübeli oyuncular ile kadrosunu güçlendirme başladı. Bu sezon yine 2.lig beyaz grupta mücadele edeceğiz diğer gruba göre 2-3 takımın şampiyonluğa oynayacağını düşünürsen bu sezon bir üst lige çıkmamız bana göre kolay olacaktır.

Grupta şuana kadar bizim dışımızda Pendikspor ve Tarsus İdman Yurdu transferde hareketlilik yaşıyan takımlar Şanlıurfaspor ise bu takımların gerisinden kalmayarak iyi bir kadro oluşturdu. Bu 3 takım arasında şampiyonluk yarışı devam edecek az hata yapan sezona iyi başlayan takım bir üst lige çıkacaktır. Fikstür çekimi yapıldı ilk maç kendi evimizde Ankara Demir spor ile yapacağız 2 hafta TFF 1.ligden düşen transfer yasağı olan Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacağız, 3 hafta ise kendi sahasında Karacabey Belediyespor ile oynanacak bu maçlarda alınacak 9 puan bizim morallerimizi üst seviyeye çıkaracaktır.

Yönetim kurulu maddi sıkıntıları yaşamaya başladı sezon başlarında Belediye başkanları ve sayın valimizin vermiş oldukları sözleri biran önce yerine getirmeleri gerekiyor para olmadan transfer de olmuyor bu konuda maddi desteğin hemen sağlanması gerekiyor.

Yönetim kurulu sezonun açılmasına 1 aylık gibi kısa bir süre kala kombine kart yaptırıp buralardan gelecek maddi destek ile biraz da olsa nefes almak zorunda , bunun için çalışmalara hız vermesi gerekmektedir.

Şampiyonluk istiyorsak sezon içerisinde kalıcı gelir konusun da projeler oluşması gerekiyor her seferinde maddi problem ortaya çıktığında taraftar ve spor yorumcuları olarak bizlerde üzülüyorum bu gibi sıkıntıların yaşanmaması adına projelerin devreye girmesi şartdır.

Emin yetim ve yönetim kurulu bu sezon istenilen transferin bir çoğunu yaptı bana göre iyi bir golcü ve sağ kanata alınacak 2 oyuncu ile transfer sezonunu kapatacaktır. umarım her şey istedikleri gibi geçer ve sezon sonu istediğimiz TFF 1. Ligine çıkarız.

Bolu da kamp yapan Şanlıurfaspor 1 etap kamp süresini bu hafta bitiriyor Perşembe günü kırmızı grup takımlarında Sakaryaspor ile bir hazırlık maçı yapacak ve 1.etap kamp çalışması sona erecek. 2. kamp çalışması 2 günlük iznin ardından Bolu da devam edecek ve burada 5-6 tane hazırlık maçı ile sezon öncesi hazırlığı tamamlayıp Şanlıurfa’ya kafile dönüş yapacak takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49