Şanlıurfaspor deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor maçını zorda olsa kazanması bizleri ileriki maçlar için umut oldu, sarı yeşilli ekip deplasmanda mutlak 3 puan parolası ile maça çıktı galibiyet golünün defans oyuncusundan gelmesi akıllarda forvet sıkıntının devam ettiğini gösteriyor. Teknik direktör Kemal Kılıç ligin ilk 3 maçında forvet’ e Mehmet Albayrak ile başlaması dikkat çekmişti fakat Zonguldak maçında 90 dakika Can Erdeme dayanması beni ve taraftarları bir hayli hayal kırıklığına uğrattı tek tesellimiz maçda kaza golü yemeden galip gelmemizdi.

Şanlıurfaspor’un forvet konusun da maç eksikleri olan Can Erdem ve Kadroya giremeyen Doğan Karakuş’un gelmesinden sonra forvetin ne kadar ihtiyaç olup olmayacağına karar vereceğiz. Geride kalan 4 hafta da zirvede olmamız bizleri sevindiriyor geçen sene kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon ipi göğüsleyen taraf biz oluruz.

Takım olarak güzel top oynuyoruz ama maçlarda 2 golün gelmemesi bizleri tedirgin ediyor umarım ilerleyen haftalar da Kemal hoca bu konuya da biz çözüm bulur ve rahat maç izlememizi sağlar.

Hafta içi Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında Trabzon temsilcisi Yomraspor ile bir maç yapacağız kemal kılıç hoca bu maçta 11 de şans bulamayan başta kaleci Yasin ve diğer oyuncuları bu maçta görme imkanı olacak, kupa maçları maddi desteği olması sebebiyle gide bileceğimiz yere kadar gitmemiz gerekiyor, aynı zamanda oynamayan oyuncuları görme açısından iyi olacaktır.

Hafta sonu lig maçında Kırklarelispor ile yine kendi sahamızda karşı karşıya geleceğiz takım olarak kupa maçından sonra bu maça odaklanmamız gerekiyor, lig maçları şampiyonluk için çok kritik maçlar, hep maç çok önemli ama şampiyon olmak istiyorsan kendi sahanda oynanacak maçlar da puan kaybına tahammülümüz yok bu nedenle takımın iyi hazırlanması gerekiyor .

Yönetim kurulu maddi çıkmaz da bu takıma siyasiler ve belediye başkanları destek olması gerekiyor. Şanlıurfa şehrinin tek marka değer olan Şanlıurfaspor hepimizin takımı buna bu şekil bakmamız gerekiyor. Umarım bu sıkıntılar halledilir yoksa bu yönetimin zor günler geçireceği gerçeğini unutmamamız gerekiyor. Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49