24 EKİM 2014 Tarihinden deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye spor maçından bu yana, deplasmanda 3 puana hasret kaldık. Alanyaspor maçı öncesi takımın galip geleceğine inanıyordum,fakat her zaman ki gibi deplasmanda ilk yarıdaki kötü futbolumuzu yine oynadık yenilen gol dan sonra , takım olarak moral bozukluğu yaşıyoruz.Ama ikinci yarı oynanan futbol ile farklı bir Şanlıurfaspor sahada oluyor,Alanyaspor maçında ikinci yarıda oynanan ve yakalanan pozisyonlar adeta golün habercisiydi, Zenke golu ile eşitliği sağlamış olsak da bu dakikadan sonra volkan ile kaçırmış olduğumuz pozisyon Şanlıurfaspor kader dakikası oldu,Onur Akbay’ ın kırmızı kart görmesi bizim artık 1 puan’a razı olmak gerektiği ve oyun planını ona göre oynamaya başladık,Youssef’in geçen hafta alt yapı ile çıkması ve Giresunspor kadrosuna alınmamasından sonra ikinci yarıda yapmış olduğu pozisyon sonrası foul dan sonra takip takım arkadaşına centilmenlik dışı hareketi sonrası direk kırmızı kart görmesi akıllarda soru işareti bıraktı.
 
Maç sonrası teknik direktör Cihat Arslan takım olarak iyi bir mücadele ettiklerini,takım oyunundan ve futbolculardan memnun olduğunu açıkladı. Cihat Arslan 2 kırmızı kart görmemize rağmen maçın hakemi FiFA kokartlı hakem Barış Şimşek’in çok iyi bir maç yönettiğini ,geçen hafta ki Giresunspor maçı hakemi Deniz Çoban’a göndermede bulundu.Şanlıurfaspor her ne kadar puan kaybetse de hiçbir zaman hakemin arkasına sığınamayacağını göstermiş oldu.
 
Evet sezonun ilk yarısının bitmesine normal de 2 hafta kalmıştı ama sezon başı TFF almış olduğu karar ile ilk devre 16. Hafta da oynanacak maçlar sonrası biteceğini,sezonun ikinci yarısının da 18 hafta oynanacak maçlar sonrası biteceğini açıklamıştı böylece sahamızda oynayacağımız Boluspor maçı sonrası ilk yarı sona erecek.Amaç devre arasının 3 hafta olarak biraz uzun olmasını sağlamaktı.Takımlar daha iyi hazırlanma ve dinlenme imkanı sağlamaktır.
 
Sezonun son maçında kendi sahamızda Boluspor ile karşı karşıya geleceğiz,deplasmanda iyi bir futbol oynayan Boluspor maçı yine zor geçecek Alanyaspor maçında görülen kartlar ile 5 futbolcumuzun kart cezalısı olması biraz Cihat Arslan hocayı düşündürse de ben diğer kadroya giremeyen oyuncuların kendilerini gösterme maçı olarak sahaya çıkacaklarını ve sezonun son maçında kendi saha ve seyircimiz önünde galibiyet ile ayrılacaklarına inanıyorum ve bunu başaracak güçteyiz.
 
Evet taraftarların şuan tek düşüncesi Boluspor galibiyetinden sonra Cihat Arslan hocanın yönetime vereceği gidecek futbolcu listesi ile gelmesini istediği futbolcu listesi, bu defa Şanlıurfaspor hata yapma şansı yok bence 4-5 futbolcu takıma kazandırılıp ve uyum sorununu çözerse bu takımın ilk ikiyi zorlayacağını ve buradan direk çıkmasa’da Play-Off dan çıkma şansı daha da yüksek olacaktır.Şehir takımı olarak daha heyecanlı ve daha isteyen bir görüntü var ,ben bu açıdan Şanlıurfaspor’un şansının süper lige çıkma konusun da yüksek olduğunu düşünüyorum.
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49