Haftalardır kendi sahasında galibiyet yüzü göremeyen Şanlıurfa spor’da ,Aksine deplasmanda oynadığı son 8 maçta 5 galibiyet,2 beraberlik ,1 mağlubiyet aldık oda İstanbul büyükşehir belediyespor maçı oldu takım olarak deplasmanda daha disiplinli ve takım oyunu oynuyoruz.Bu futbolumuzu kendi sahamızda oynamaya başlarsak gap arena stadyumunda’da galip gelmeye başlarız.
 
Gelelim bu hafta oynadığımız maça bir tarafta haftalardır galip geleme Adanaspor ile Deplasman Kralı olan Şanlıurfaspor’un maç öncesi favori olduğu görülüyordu ve beklenen sonuç oldu Şanlıurfaspor 2-0 net bir skorla Şanlıurfa’ya döndü.
 
Sayın Reha Kapsal hoca 90 dakika yedek kulübesinde bir dakika yerinde durmadı oyuncularına her pozisyondan sonra hatalı olan oyuncuları uyardı Reha hocada bizim gibi takımdan memnun kalmış olmalı ki ilk değişikliği 86 dakika da oyuna ilk oyuncumuzu oyuna aldı takım olarak gerçekten hatasız oynadık kalede Fevzi hatasız oynadı defans ta Ozan,Abdulkadir ve Onur akbay hatasız oynadılar sol kanatta Onur Güney sol kanatta bindirmeler yaparak iyi mücadele etti Sağ kanatta İsmail Haktan odabaşı iyi mücadele etti orta sahada Sanko,Sedat Akçay takımın en başarılı oyuncuları olarak gözlerde kaçmadı Forvet arkası oynayan Murat Kayalı son paslarda biraz daha dikkatli olsaydı İlk yarıda sonuca giderdik.Gelelim Şanlıurfaspor’un Golcü oyuncusu ve olmasa olmazı Emmanuel Oseı Banahene sanki gol makinesi Allah bir daha sakatlık vermesin bu futbolcuya Adana maçında 2 futbolcunun markajı altında bile topa hakim olması ve sayısız pozisyonlara girmesi ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi.
 
Mersin Maçı öncesi 4 sarı kart gören Sanko sarı kart cezalısı olması bizleri üzmüş olsa da diğer oyuncuların bu maçta yerini dolduracağına inanıyorum.Reha kapsal hoca Adana maçında oynayan takımı Mersin idmanyurdu maçında da bozmaması bence çok isabetli karar olur Kazanan takım bozulmaması istikrarı getirir diye düşünüyorum.
 
Adana da Şanlı Takımızı Yalnız bırakmayan eski valimin Sayın Celalettin Güvenç ve Başkan Fethi şimşek beyin Yanı sıra Futbol şube sorumlusu Sayın İbrahim Güllüoğlu Yöneticilerden İstanbul’dan gelen Mehmet Çavuş,Nabi Kırmızı,Aslan Akyürek urfadan gelen Halil Ateş,Ahmet Eyüpoğlu,Ömer Eyüpoğlu,Uğur Büyükhatipoğlu Vedat Bucak Adana’da takımı yalnız bırakmadılar.
 
Macı izleyeneler arasında Milli takım izleme komitesinde bulunan Turan Sofuoğlu,eski oyuncumuz,Koray Avcı Maçı izleyenler arasındaydı.
 
Mersin İdmam Yurdu maçından şanlı takımıza başarılar diliyorum umarım galip geliriz ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oluruz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48