Şanlıurfaspor bu sezon 2. yenilgisini kendi sahasında aldı. Adanademirspora kendi evinde mağlup olanŞanlıurfaspor sezonun en kötü futbolunu da oynamış oldu. Sezon başında Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Ceylanların kendi sahasında taraftarları önünde Adanademirspora3-2 yenilmesi taraftarlarını üzdü. Maça çok kötü başlayan Şanlıurfaspor ikinci yarı 10 dakika iyi oynadı tabi bu 10 dakikalık oyun yenilgiyi önleyemedi. Sezon başından itibaren Şanlıurfaspor iyi oynamıyor, alınan galibiyetler çok farklı galibiyetler değil,forvette çok sıkıntı var, takım gol atamıyor. Ben maçtan önce stad önünde canlı yayında televizyoncu arkadaşlara söylemiştim bu takıma mutlaka devre arasında özellikle forvete takviye yapılmalı, yabancı seçimimiz sezon başında yanlış yapıldı. Onun için devre arasında yabancı kontenjanımızı iyi kullanmalıyız, yoksa istenen yerlere gelemeyiz. Devre arasında alınacak futbolcuları şimdiden izlememiz lazım gerçi Şanlıurfasporda bu işi iyi bilen yöneticiler var onlar herşeyi iyi biliyorlar.
Passolig yüzünden birçok taraftar maçı izlemeden geri gitti. Bu konuya çözüm bulmak gerekiyor yoksa Şanlıurfaspor seyirci bulamaz boş stadlara futbol oynamak zorunda kalacak.
Maçın hakemine gelince maçı iyi yönetemedi bizim 2 penaltımızı vermeyen hakem Adanademirspora tereddütsüz penaltı verdi. Böyle giderse Şampiyonluk hayal olur diye düşünüyorum. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49