Şanlıurfasporun Antalyaspor’a evinde 3-2 yenilmesi şok etkisi yarattı. Gap Arena stadında taraftarları önünde çok önemli bir maçta mağlup olması herkesi üzdü.Şanlıurfaspor maça iyi başladı ama çok basit 2 gol yemesi oyun planını bozdu. Antalyaspor maça galibiyet için çıktı ve istediğini de almış oldu.Şanlıurfasporunbu mağlubiyetle şampiyonluk hayâlide suya düşmüş oldu.Şanlıurfaspor yönetimi sezon başında yaptığı hatayı devre arasında da yaptı ve sezon başında bizi şampiyonluğa taşıyacak futbolcuları alamadı.Şanlıurfaspor taraftarları  devre arasını bekledi ne yazık ki yönetim aynı hataya yine düştü.Takımlarında yer almayan yedek futbolcular alındı.Dünbufutbolculardansadece Samsunspordan transfer edilen  ve Samsunsporda sürekli oynamayan EldınAdılovıc takımda yer aldı. Alınan diğer futbolcular nerede, işte hata burada bunu sorgulamak lazım bu futbolcuları kim aldı kim tavsiye   etti bunu yöneticilerin kamuoyuna açıklamasılazım.Böyle giderse sonumuz komşu ilerin takımı gibi olur.
Bakın Antalyaspor’a sezon başında ve devre arasında alınan futbolcular Antalyasporu sırtlayan futbolcular oldular. Eskişehirspordan alınan Erman Kılıç  Sivasspordan alınan Ahmet Aras biz bunların kalitesinde bir futbolcu alamadık alınan futbolcuların yerine 1.veya 2. kalite futbolcu alınsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Teknik Direktör Cihat Arslan’a gelince istifa etmeyi düşündüğünü söylüyor. Sayın Hocam takımlarında yer alamayan bu futbolcuları kim aldı bu futbolcular alınırken sen bu takımın Teknik Direktörü değimliydin, bu futbolcuları ben mialdım. Bu futbolcuları kim adliysa çıksın kamuoyuna açıklasın kimse kimseyi kandırmasın aslında yazılacak çok şey var ama Şanlıurfasporunzarar görmemesi için yazmıyoruz. Çünkü bu takım kimsenin babasının takımı değil bunu herkes bilsin takıma zarar veren kim olursa olsun derhal istifa etsin.Yoksa bu takım daha çok zarar görecek benden söylemesi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49