Bu aralar Gazze’de Müslümanlar bir anlarını bile abdestsiz geçirmiyorlar. Neden mi şehadet otobüsü kapı kapı yolcu toplarken abdestsiz binmemek için kıvançla bekliyorlar imrendirerek bizleri.
 
 Öyle bir kavimle yüzleşiyorlar ki, Kuranı kerimde uzun uzun anlatıldığı gibi her geçen bir gün olmuyor ki iğrençliklerine bir yenisini eklemesinler. Uzak ve yakın tarihler boyunca dünya birçok zulümle karşılaşmıştır ancak en iğrençlerinin temelinde doğrudan veya dolaylı olarak Yahudiler çıkmıştır.
“Hani bir zamanlar Musa kavmine demişti ki…” ifadeleri ile başlayan birçok ayet vardır Kuranda. Bu ayetlerin hepsi Yahudilerin nankörlükleri ile devam etmiştir. Peygamber katili olan bu millet tarih boyunca hep hainliklerle anılmıştır. "Duyduk, dinledik, isyan ettik."lafzını hayatlarına düstur etmiş ve sinsi zekilikleriyle Allah’la savaşabileceklerine inanmışlardır.
 
 Şu an yaşananlar tam da budur. Adı için yaşayan mazlumlarla değil aksine Allah’la savaşıyorlar. “Musa: "Ey Rabbim! Ben, kendimle kardeşimden başkasına söz geçiremiyorum, artık bizimle bu fâsık kavmin arasını ayır" (Maide 25) dediğinde. Allah “Yeryüzünde şaşkın şaşkın dolaşacaklar. O fâsık kavim için üzülme!". (Maide 26) demiştir. İşte bu şaşkınlar, fasıklar bugün ne yaptıklarını bilmeden azgınlıklarını sürdürüyorlar. Elbet içlerinden az bir topluluk özlerine uygun davranırken büyük kısmı şaşkındırlar. “(Yahudiler, peygamberimize karşı alaylı bir ifade ile): "Bizim kalblerimiz kılıflıdır." dediler. Bilakis Allah, onları kâfirlikleri yüzünden lanetledi. Bundan dolayı çok az imana gelirler.” (Bakara 88)
 
Tişört bastırıyorlarmış adiler hamile Müslüman kadınların resimleri olan, altına da “bir taşta iki kuş”. Yakaladıkları çocukları kendi çocuklarına dövdürtüp eğleniyorlar. Ayrıca saldırıları yüksek tepelerden izleyip bebek ölümleri ile kutlamalar yapıyorlar. Kendileri gibi adi devletler de savunma hakları olduğundan bahsediyorlar, öyle ya işgal kültürü bu mantalite üzeredir, işgal edersin kendini savunduğundan bahsedersin. Hepiniz kahrolacaksınız.
 
 Maalesef bu durumdan daha acı olanı nedir biliyor musunuz bugün dünya genelinde Müslüman ölümlerinin yüzde 90 ı yine Müslümanlarca yapılıyor olmasıdır. Kerbela’da başlayan bu serüven bugün Mısır’da, Suriye’de, Irak’ta Ortadoğu’nun birçok yerinde veAfrika’da Müslüman kayıpları ile hep devam etmiştir. İşte bu durumdur ki İsraili iktidarların gücündeki temel. Ne zaman ki bu trajedi biter işte o zaman ancak galibiyet Müslümanların olur.
 
 Buda ne demek oluyor biliyor musunuz? Bugün ölen her mazlum bebeğin katlinde küfre merhametli Müslüman’a şedit olan “İşid” gibi zihniyetler de ortaktır.
 
“Ne zaman ki, belli bir süreye kadar onlardan azabı kaldırdık, derhal yeminlerini bozdular.” (Araf-135) Yahudi tarihi binlerce yıldır hep tekerrürdür. Mağfiret-ihanet düzleminin son perdesini Hitlerle yaşayan Yahudiler kendilerini güvende hissettikleri an yine azmışlardır.
 
 İsrail bugün nükleerleri ile zenginliği ile nüfuzu ile dünyaya hükmettiğini sanmaktadır. Bu zulmü twitleyen bütün batılı ünlüler on dakika sonra twitlerini geri almışlardır. Ancak Yahudiler belki bizden daha iyi bilirler ki “Nice az bir topluluk, Allah'ın izniyle çok bir topluluğa gâlip gelmiştir.” (Bakara 249) ve helak etme kabiliyeti kaybolmayan Rabbim gerek direk gerekse “biz onların yerine kendilerinden daha hayırlı insanlar getirmeye kadiriz.” (Mearic 41) hükmüyle yerimize daha hayırlı bir topluluk getirerek onların bu güçleri yok edilecektir.
 
 Sabır ve dualar ile… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49