Yaklaşan 1 Kasım seçimlerinin semerelerinden olan Büyükşehir’deki başkanlık yenilenmesi ile umutlanmaya başladı Urfa azda olsa. Çiftçi, bilinen tanınan biri, sürpriz ve tanımsız değil. İlk icraatları da mantığın nede hayırlı güzelliklere yol açtığını göstermektedir.
Abide ve Karaköprü yollarındaki şerit genişletmeleri ve çevre yolu duble çalışmaları, gelecek hizmetler için bir umut ve ipucudur diye düşünüyorum. Büyükşehir için Ekinci ve ya Çiftçi’nin ikisi de olabilecek potansiyellere sahip olmasına karşın Çiftçinin tecrübesi belki de tercihte ki sebeplerden biri olmuştur.
 Urfa için hizmet eden yetkili ve etkili herkesten Allah razı olsun diyoruz ancak özellikle 1 Kasım seçimleri ile de esecek olumlu rüzgârlarla bu birikmiş kronikleşmiş problemlerin ivedilikle çözülmesi Urfa için hayati bir hale dönüşmektedir. Aksi halde Urfa’mızın büyükşehirliği sadece tabelaları süsleyecektir.
 Kâbe gibi bitmeyen bir onarım görüntüsü ile Kuru sıkı Şantiyeyi andıran Urfa bu hali hak etmemektedir. Eski sanayi, stadyum, şıre pazarı ve emirganın bir an önce bir hal alması için gerekli neyin eksik kaldığını çok merak ediyorum.
 Zaten Urfalıların canı biraz ağırdır bu ağır işleyişle insanımıza olumsuz bir model oluşturulmaktadır maalesef.
 Sorunlarımızı uzun uzadıya sıralamamın bir anlamı yok bunları kamuoyu da yetkililerde çok iyi bilmektedir. Sorunlarımızı akılcı çözümlerle pratiğe hızlıca aktarabilme kabiliyetleri geliştirilmelidir. Bugün bir kişi daha yaralandı Atatürk bulvarında, bu kaçıncı. Urfa trafiğini düzenleme adına Atatürk bulvarın ve aşağısı için yapılan değişikliklerin maalesef olumlu sonuçlar vermediği gözlemlenmiştir. Öyleyse bu düzenlemenin ivedilikle iptal edilerek Urfa’nın trafiğini gerçekten çözecek mantıklı uygulamaların yapılması gerekmektedir.
 Ayrıca bağımsız adaylarımıza da saygılar sunarak Urfa’nın menfaati adına birliğin devamı için adımlar atmalarının daha hayırlı olacağını düşünüyorum.
 Herkesin Kurban Bayramı şimdiden mübarek olsun.
 Saygılar… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49