Şanlıurfaspor pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin bitirmesine 2 hafta kala Tokatspor’ a kendi sahasında 2-1 yenilerek büyük bir yara almış oldu. Play - Off için bu Tokat ağır geldi, Tokatspor ise ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan alarak son 2 haftaya umutlu girecek,takımda maddi sıkıntılar devam ediyor hafta içi Şanlıurfaspor teknik direktör Ali Tandoğan hoca sosyal medyadan yaptığı açıklamalardan sonra alınan mağlubiyet ile üzüntümüz kat ve kat artmış oldu. Bu takım bu bugün ki oynanan oyunla ligi kafasında bitirmiş gibi görünüyor bu oyun sistemi ile extra maçlar oynasak bile bu takımın bir üst lige çıkacağına üzülerek yazıyorum inanmıyorum, umarım ben yanılıyorumdur ve futbolcu kardeşlerim beni mahcup ederler.
Önümüzdeki hafta İzmir de lider Menemen Belediyespor ile oynayacağız rakip galip gelirse sampiyonluğu ilan edecek Şanlıurfaspor kazanır ise Play - Off için büyük bir avantaj sağlayacak böyle bir maç Şanlıurfaspor arkasında bulunan Etimesgut Belediyespor ile arasında 3 puanlık bir fark kaldı taraftarın tek umudu Play - Off kalmak , benimde umudum bu takım TFF 1. lige çıkması için bu şansı geri çevirtmeyecektir.
Bugün bir alkış da taraftarımıza gelsin Tokatspor’a yenilmemize rağmen çirkin , kötü söz ve sahaya yabancı madde atılmaması çok önemliydi demek ki istenince oluyormuş geçen sene Gümüşhanespor maçını seyircisiz oynamıştık ve takımı yalnız bırakmışlardı bu sezon 3 tane uyarı almıştık bu maçta alacağımız bir cezada Play - Off maçlarındaki yine seyircisiz oynamak zorunda kalırdık.
Bir Sonraki Köşe Yazımda Görüşmek Üzere........
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48