Şanlıurfaspor Kemal Kılıç hocanın gelişinden sonra almış olduğu başarılı sonuçlardan , takım üzerinde büyük bir baskı oluştu iyi giden takımlar için lige ara verilmesi genelde iyi olmuyordu ve Şanlıurfaspor içinde iyi olmadı ikinci yarının ilk iki maçı da deplasman da olmadı bir başka handikap oldu bir maç içerde olsaydı belki seri devam edebilirdi. Aslında TFF 1 ligde ne kadar kıymetli olduğunu görüyoruz bu ligde kalmak da çok önemli geçmiş dönemde bu liglerden düşen diğer takımların nerelerde olduğunu biliyoruz benim düşünce bu sezonda bu ligde kalıp mevcut borcun azaltılması şampiyonluk kadar önemlidir.
 
Ümraniyespor takımının maç öncesi sakat ve cezalı oyuncularının oluşu ve stadyumun zemin probleminden dolayı maçın Atatürk Olimpiyat stadyumuna alınması Şanlıurfaspor için bir avantaj gibi görünüyordu. İlk yarıda Şanlıurfaspor Fevzi Özkan ile kaçırdığı pozisyonlar gol olsaydı bugün galibiyet bizim için kaçınılmaz olacaktı.
 
İkinci yarıda takıma 4 takviye yapıldı ve bunun 2 tanesinin lisans işlemleri tamamlandı, ama takıma bu aşamada iyi forvet alınması gerekiyordu , yönetim kurulu forvet arkasına Rizespor 'dan Atıemwen Kadrosuna katarak gol sorununa çözüm bulmuş gibi görünse de mevcut Forvet hattında Batuhan Karadeniz'den tam olarak verim alamıyoruz , Batuhan'ın son iki lig maçı ve iki kupa maçında performansından takıma taktı sağlanmadığı görüldü. Umarın transfer dönemi sona ermeden bir forvet oyuncu daha kadroya eklenirse bu sorun ortadan kalkar.
 
Önümüzde hafta kupa maçında Gaziantepspor ile çok önemli bir maça çıkacağız grubu lider bitirme olasılığında var gruptan çıkmama olasılığı da var bugün ki maçı unutup bu maça konsantre olmamız lazım. Böyle güzel bir tabloda bir üst turu hak ettiğimizi düşünüyorum bu maçta tüm Şanlıurfaspor taraftarının takımına destek vermesini istiyorum.
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere...... 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49