Şanlıurfaspor’un bu güne kadar sorunu hocamıydı,yoksa futbolcular mı  bu işte bir yanlışlık var ama bir türlü olmuyor. Boluspor maçı öncesi mutlak puan getireceğimiz maçta 4 golle mağlup ayrılması şanlı taraftarı bir hayli üzmüş oldu. Orta sahada cezalı oyuncuların çokluğu bu maçta takıma çok pahalıya mal oldu. Takım olarak maça öğle bir kötü başladık ki 10 dakikada kalemizde gördüğümüz 3 pozisyonun 2 si gol olunca maçtan koptuk  evet orta saha da eksik olmamız Boluspor’un işine geldi ve hızlı bir şekilde ceza sahamıza girip pozisyon yakaladılar defans olarak ta gelişen ataklara acemice karşılık verirce fark ortaya çıktı. Sağ kanatta Ekrem Dağ’ın hatalarından 3 golü o kanattan yedik, defansta başka bir hatalı oyuncu da Veli Kızılkaya pozisyonlara çok ağır kalıyor ve ceza sahasına giren rakip futbolcu pozisyonlar buluyor.Giresunspor’dan Veysel Aksu diye defans’a bir adam alındı ve 18 kişilik kadroya dahi giremiyor.Şanlıurfaspor’u sıkıntılı günler bekliyor takım olarak Şanlıurfaspor toparlanamaz ise bu defa futbolcularda kadro dışı bırakılarak çözüm aranacak gibi görünüyor,zaman her şeyi gösterecek.
Boluspor maçında ilk yarının sonlarına doğru, gol bulup umutlandık, kontrollü oynamaya başlayan Şanlıurfaspor moraller biraz düzelmeye başladı takım olarak oynaması gereken futbolu oynamaya başladık. 2.yarı mutlak gol bulması gereken Şanlıurfaspor’du nitekim 2 golü bulunca bugün en kötü 1 puanla ayrılırız derken yine defans yapmış olduğu 2 hata sonucu 4-2 mağlup olarak sahadan ayrıldık.
Şanlıurfaspor taraftarı bu mağlubiyet sonrası moraller bozuldu. Taraftarların şampiyonluk umutları kalmadı takım bu sene düşmesin bu ligde kalması bize Şampiyonluk kadar yeter diyorlar. Yönetim kurulu da çok zor duruma düştü, bundan sonra her şeyi iyi düşünüp karar vermeleri lazım.
Özümüzdeki hafta Pazar günü Denizlispor maçı da çok zor geçecek bu ligde kolay maç olmadığı gibi üst üstü gelecek mağlubiyetlerde toparlanma çok zor olacak. Takım olarak Boluspor mağlubiyetini unutup Pazar günü oynayacağımız Denizlispor maçını iyi bir sonuçla geçmemiz lazım. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48