Şehrin marka değeri olan Şanlıurfaspor da Sıkıntılı süreç devam ediyor Şanlıurfaspor kongre sonrası sıkıntılı sürece gireceğini söylemiştim, nitekim bu sıkıntıları sezon başında baş göstermeye başladı, şu ana kadar kampta teknik ekip ve 29 tane oyun var bunların bonservis ve peşinatların günleri geldi ve geçiyor buda yönetimi zora sokuyor. 2.kamp dönemi başladı futbolcular para alamıyor kulüp sezon başı bu sıkıntıları yaşıyorsa sezon içerisinde neler neler olacağını futbolcular düşünüyor . Tüm kulüplerde ekonamik sorun var bunun bilicinde herkes ama buda bir yere kadar. Şimdi parayı verme adına gerek Valilik gerekse gerekse belediye başkanları şu ana kadar olumlu bir adım atmış değil verilen sözler var ve bunun biran önce halledilmesi gerekiyor. Bu hafta 1 milyon ( Trilyon) acil ihtiyaç var bu parayı veremez isek alınan bazı oyuncular kampı terk etmesi gündemde bu Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor için hiç iyi olmaz , sonra 20 milyon ( Trilyon) verseniz de bir anlam ifade etmez biran önce takıma destek olunması şart. Bu olumsuzluklardan Sonra taraftar sosyal medyada Vekilleri, Valiyi, Belediye Başkanlarını takıma destek olmadığını görüşünde birleşiyor.
Yönetimin kurulu bu zorlu sıkıntılı süreci atlattıktan sonra kalıcı gelir anlamında bir şeyler yapması gerekiyor Belediye ve sivil toplum kuruluşlarına desteğini nereye kadar alacak , her zaman sıkıntı olacak sezon içerisinde de zaman zaman nakit para ihtiyacı olduğunda halledemez isek geçen seneki duruma düşeriz geçen sene para sıkıntısı yüzünden beklide şampiyonluk elimizden uçup gitti. Bu sezon şampiyonluğu oynayacağımızı da göz önünde bulundurursak biran önce kalıcı geliri hayata geçirmemiz gerekiyor.
Geçen sezon organize sanayi bölgesinde petrol yeri ihalesi oldu ve ihale 2 defa iptal oldu Şanlıurfaspor buranın kiraya verilmesini unutup bir proje ile Şanlıurfaspor Akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisinin faaliyete geçirmesi gerekiyor. Bu akaryakıt istasyonu faaliyete geçerse taraftar ile bütün kamu kurumları ihtiyacını buradan sağlar ve her ay kulübün kasasına düzenli bir para akışı olmuş olur.
Gelelim taraftara bu güne kadar üye kayıtlarında yönetimin kendi akrabalarını üye etmiş ve kim karşılarına başkan adayı çıkarsa çıksın kazanamayacağı bir üye sisteminden hep bahsediliyordu, yönetim kurulu son yapılan kongre de 10.000 üye projesini hayata geçirdi ve bu ön yargıyı da bir nevi yıkmış oldu fakat kongreden sonra yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen şu ana kadar kulübe üye olma adına 1 kişi bile müracaat etmemiş buda Şanlıurfaspor sevgisini ne kadar olduğunun göstergesi, sedece sosyal medyada konuşmayı biliyoruz.
Kombine kart satışı önümüzdeki hafta içerisinde faaliyete giriyor taraftar bu konuda takıma destek olması gerekiyor , bir başka konuda Şanlıurfaspor Store buda önümüzdeki günlerde yapılacak tanıtımla Şanlıurfapsor forması ve tüm ürünlerinin bulunacağı bir store kuruluyor. Taraftarın az çok demeden 1 bayrak dahi alsa takıma katkı sağlamış olur.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49