Şanlıurfaspor PTT 1 lige çıktığı sezondan bu yana bu kadar kötü bir sezon geçirmemişti, her sene şampiyon bir kadro kuruluyor en kötü Play-Off ‘a girmek için mücadele ediyorduk ama bu sezon işlerin iyi gitmemesi yönetimi ve teknik ekibi sıkıntıya soktu.İyilerin duaları ile PTT 1 ligde kaldık bu ligden düşmüş olsaydık tekrar çıkmamız çok zor olurdu daha önce düşen takımlar şu anda bölgesel amatör liglerde mücadele ediyor.
Fethi Şimşek başkan 4 yıllın başkanlık döneminde yapmış olduğu hataları göz önünde bulundursun ve bunda sonra oluşturacağı yönetim kurulu listesinde futbol geçmişi olan ağabeylerimizi yönetime getirmesi hem kendisi için iyi olur hem de daha doğru planlama yapılarak daha emin bir şekilde bir üst lige çıkmak için yarışmacı bir ekip kurarız.
Sezon sonu olması nedeni ile 3 aylık bir ara olacak yönetim kurulu oluştuktan sonra yeni gelecek teknik direktör,sözleşmesi devam eden futbolcular ile eksik yerlere yapılacak takviye transferler ile iyi bir ekip kurmamız lazım en önemli konu iskeleti bozmamamız lazım.Yönetim kurulunun ve teknik heyetin maceraya gerek kalmadan yabancı oyuncu ve Türk oyuncu konusunda PTT 1 ligde ki diğer takımlar da oynayan çok kaliteli oyuncular var transfer edilirken bu oyuncuları iyi değerlendirmesi lazım bu konu kendi düşüncem ama benim gibi düşünen binlerce taraftar var. 
Kendi sahamız sezonun son maçında Adana Demirspor ile oynadığımız maç da taraftarların takıma inanması ve desteklemesi beni çok duygulandırdı, Şanlıurfaspor şehri futbolu seven bir şehir ve başarı geldiği zaman Gap Arena Stadyumunun tamamen dolduracaklarına inanıyorum.
Şanlıurfaspor da transferler ve merak edilen gelişmeleri önümüzdeki haftalar da köşe yazım da paylaşmaya devam edeceğim.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49