Şanlıurfaspor geçen hafta K.maraşspor deplasmanında son saniye golüyle berabere kalınca kendi sahasında oynadığı Sivas Belediyespor maçının önemi bir kat daha arttı, şampiyon olmak için öncelikle kendi sahanda puan kaybı yaşamadan tüm maçları alacaksın bu maça gelecek olursak 1-0 skorlar her zaman çok tehlikeli oluyor. Kemal Kılıç hoca maçlarda skoru artırma adına biraz daha çalışmamız gerekiyor diye düşünüyorum, dün ki oynanan oyun futboldan çok korku filmi gibiydi.

Dünki maçta dikkat çeken bir konuda hakem hatalarıydı ben bu güne kadar 90 dakika boyuncu böyle hata yapan hakem 3’lüsü görmedim , o kadar bariz hatalar yaptılar ki tribünde maç izleyenlere saç baş yoldurdu, 2.devre Benhur’a yapılan bariz faul görmedi sakatlanan oyuncu ayak bileğinde çatlak oluştu belki de 1 ay sahalardan uzak kalacak umarım böyle hakemler maçlarımıza gelmez.

Önümüzdeki hafta sonu oynanacak Zonguldak kömürspor maçı hazırlıkları salı günü başlayacak takım olarak iyi hazırlanmamız gerekiyor bu maçta da galibiyetle ayrılıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyelim.

Maddi sıkıntı Şanlıurfaspor’un yakasını bırakmıyor , almış olduğum duyumlara göre futbolcular mutsuz kulüpte yemek bile zar zor çıktığını duyunca çok üzüldüm gerçekten bu kulübün sıkıntıları var ama bunun her geçen gün biraz daha büyümesi beni ve taraftarları karamsarlığa düşürüyor.

Umarım bu takıma maddi manevi destek olunur sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyen biz oluruz. Lider Menemen Belediye maçını izledim gerçekten bu grubun ne kadar kolay bir grup olduğunu gördüm Menemen de Şampiyon olacak bir kadro yok PARA SIKINTISINI aşarsak rahatlıkla Şanlıurfaspor şampiyon olur.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere ...........
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48